Blafferen – Saxo forfatterskole opgave 3

13 maj, 2009 0 Af 2m@ss

Starter
Det gælder om at få læseren med fra start, gøre ham/hende nysgerrig.

Kast en ‘krog’ ud, som læseren kan bide på. Start teksten, der hvor det brænder på for hovedpersonen. Undgå en masse indledende snak. Hvis der sker noget vigtigt under en familiemiddag, så lad være med at starte morgenen inden, men gå lige på.

Opgave
Skriv en spændende start med titlen BLAFFEREN.
Husk at starte der, hvor det brænder på for hovedpersonen.

Skrivetid: Ca. 15 min.

Længde: Max. 200 ord.

BLAFFEREN

Jeg gøs. Var lige ved at slippe blære- og tarmindhold, da jeg mærkede pistolen klikke mod mit skridt. Blafferen grinte, da hun så, hvordan jeg på et splitsekund skiftede fra normal sommerkulør til ligbleg.

”Nu gør du som jeg siger. IKKE mere fis, capiche? Næste gang klikker den IKKE!” snerrede hun. Denne gang var jeg ikke et øjeblik i tvivl om hendes hensigter, så jeg måtte hellere føje hende.

”La Vecchia Signora, Grønnegade 12, og lad det gå lidt hurtigt! Et fejltrin mere og du kan skrabe dine kønsdele af sædet!!!”

Alvoren i hendes stemme var ikke til at tage fejl af selvom hendes udseende bestemt ikke passede til den opførsel. Hun opførte sig som en italiensk wannabe-gangster med PMS, mens hendes udseende sagde: ”sexet, ufarlig, italiensk rigmandsdatter”. Hendes udseende var også det, der gjorde, at jeg samlede hende op i første omgang. På trods af min normalt sunde skepsis over for blaffere, så havde jeg gjort en undtagelse. At hun så viste sig at være en weirdo af rang, det tydeliggjorde jo blot mine manglende evner til at tænke, når jeg så et par lange, smukke ben.