browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Desorienteret murmeldyr

Posted by on 30 januar, 2010

SÅ blev det endelig weekend.

Jeg har fået ordnet nogle vigtige ting i ugens løb og har brugt aftenen på at småspille lidt WOW og fundet på en masse nye ønsker.

Har set frem til disse to dage heeeeele ugen. Lørdagen kommer til at gå med indkøb til søndagens madlavning på Striben i Skævinge og så en smule WOW og afslapning.

Søndag står på nogle timers madlavning hvor 15-20 mennesker skal have en lille let frokost bestående af brie, sild, frikadeller, wienersalat, hønsesalat og lun leverpostej.

Når jeg er færdig med madlavningen, så har jeg sat mig for at skulle få skrevet lidt igen.

I ugens løb smed jeg en FB status hvor jeg eftersøgte en ide eller stik ord, og fra en tidligere kollega kom nedenstående:
Følelser, et desorienteret murmeldyr, knallerttur til Skive, en usædvanlig varm sommernat, aflåst sideleje…

Det skal nok blive en spøjs historie er jeg sikker på 😀

OG så ser det ud til der endelig er penge nok til at få fixet min bil, forhåbentlig!!! Nu skal de sidste ting lige falde på plads med ny mekaniker da den gamle er som sunket i jorden!

Når ja, så skal jeg også lige have planlagt min fødselsdag. Både om fredagen og om søndagen. Men det når jeg nok i ugens løb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.